Προανακριτική: Πραγματογνωμοσύνη για τη συνομιλία με Παππά προσκόμισε ο Μιωνής

Προανακριτική: Πραγματογνωμοσύνη για τη συνομιλία με Παππά προσκόμισε ο Μιωνής

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη προσκόμισε στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. Η πραγματογνωμοσύνη αφορά στο ηχητικό της συνομιλίας του επιχειρηματία με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και σύμφωνα με πληροφορίες αποφαίνεται ότι το ηχητικό είναι γνήσιο και δεν έχει υποστεί ουδεμία συρραφή.

Η πραγματογνωμοσύνη, όπως και κάθε έγγραφο που διαβιβάζεται στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης, διανέμεται στους εισηγητές των κομμάτων προκειμένου να το αξιολογήσουν και λαμβάνει γνώση και ο ελεγχόμενος, δηλαδή ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες ο κ. Παπαγγελόπουλος ενημερώθηκε πως για όποιο στοιχείο ή έγγραφο διαβιβάζεται στην επιτροπή, μπορεί να το σχολιάσει ή να το αντικρούσει με έγγραφο υπόμνημα του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή