Διαψεύδει τους διαλόγους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Διαψεύδει τους διαλόγους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για στοχευμένη επίθεση εναντίον του έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, διαψεύδοντας, μεταξύ άλλων, τους διαλόγους που του αποδίδονται με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, και στους οποίους φέρεται να προβαίνει σε παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε υποστηρικτικός απέναντι στον κ. Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «θεσμικό πρωθυπουργό», ο οποίος, όπως ανέφερε, «δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις». «Πολύ σύντομα, αν ερωτηθεί, θα απαντήσει», συμπλήρωσε.

Αφησε, ωστόσο, αιχμές κατά του κ. Παπαγγελόπουλου, καλώντας τον να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα και να διευκρινίσει, όπως τόνισε, «πώς γίνεται να υπάρξει συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης με υπόπτους που εξετάζονται».

Οσον αφορά την υπόθεση των καταγεγραμμένων συνομιλιών της ΕΥΠ, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «στημένους διαλόγους» αλλά και για «κοινωνική σχέση» του με τον δολοφονηθέντα απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Σπύρο Παπαχρήστου, με τον οποίο φέρεται να συνομιλεί σε αυτές. Αναφερόμενος στο σύνολο των υποθέσεων που του αποδίδεται εμπλοκή, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ παρέπεμψε σε έγγραφο της Εισαγγελίας που, όπως είπε, επισημαίνει πως το όνομά του «δεν αναφέρεται σε καμία δικογραφία». Τέλος, μίλησε και «για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας» με στόχο τα εθνικά συμφέροντα και την παραχώρηση κυριαρχίας, σημείο στο οποίο, μάλιστα, καταφέρθηκε και κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ Νίκου Κοτζιά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή