Ν. Χαρδαλιάς: Ας απομονώσουμε τους επικίνδυνους συνωμοσιολόγους

Ν. Χαρδαλιάς: Ας απομονώσουμε τους επικίνδυνους συνωμοσιολόγους

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάζεται πανικός αλλά και κανένας εφησυχασμός, διαμήνυσε αναφερόμενος στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να μας πείσουν… Ο ιός είναι εδώ, σε ύφεση στην πατρίδα μας, αλλά σίγουρα ανάμεσά μας, επικίνδυνος και αόρατος».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι δεν είναι fake news οι χιλιάδες νεκροί σε όλο τον κόσμο.

Τόνισε δε, μεταξύ άλλων, ότι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, είναι νηφαλιότητα, ψυχραιμία και κυρίως ευθύνη από όλους.

«Ας απομονώσουμε τους ελάχιστους λαϊκιστές, ανεκδιήγητους και επικίνδυνους συνωμοσιολόγους δήθεν αναλυτές, τους ευκαιριακούς και λάγνους της οποιασδήποτε ανεύθυνης 3λεπτης δημοσιότητας και των φημών των social media, και ας κοιτάξουμε επιτέλους τι γίνεται σε όλον τον κόσμο» συνέχισε και τόνισε πως «ο ιός είναι εδώ, και η ζωή μας όμως είναι εδώ και βήμα βήμα, μέρα με τη μέρα, θα συνεχίσουμε να την παίρνουμε πίσω».

«Ακολουθούμε τις οδηγίες, χρησιμοποιούμε τις μάσκες, όποτε το προβλέπει ο νόμος, και ειδικά στους κλειστούς χώρους με κόσμο, κρατάμε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν είναι στον άμεσο καθημερινό οικογενειακό και επαγγελματικό μας περίγυρο, αποφεύγουμε τις ανούσιες συναθροίσεις και χωρίς μέτρα συνωστισμούς, τις εν γένει ανεξέλεγκτες υγειονομικά καταστάσεις, και δεν ρισκάρουμε την υγεία τόσο τη δική μας, όσο και των οικείων μας και ειδικά όσων κινδυνεύουν» συμπλήρωσε ο κ. Χαρδαλιάς, συνοδεύοντας την ανάρτησή του από ένα σκίτσο του Αρκά.

Διαβάστε επίσης:

Σωτ. Τσιόδρας: Δεν φοβάμαι τον θάνατο από τον κορωνοϊό αλλά τον πνευματικό θάνατο

Κορωνοϊός: 19 νέα κρούσματα – Κανένα στις πύλες εισόδου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή