Γεροβασίλη: Δέχομαι τηλέφωνα συμπαράστασης από πυροσβέστες

Γεροβασίλη: Δέχομαι τηλέφωνα συμπαράστασης από πυροσβέστες

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο υπουργός δεν έχει την επιχειρησιακή ευθύνη αλλά την πολιτική, αν όσο ήμουν υπουργός έφτανε κάτι σε εμένα προφανώς θα έκανα ό,τι χρειαζόταν», δήλωσε η Ολγα Γεροβασίλη σχετικά με τις αποκαλύψεις της «Κ» για το Μάτι

Οπως ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN, «η μήνυση έγινε προς την εφημερίδα για την υιοθέτηση της άποψης που ακούγεται και την φερόμενη συνομιλία θα ερευνήσει η δικαιοσύνη. Εχω ήδη μηνύσει όσους φέρονται να συνομιλούν, ούτε δικάζω κανέναν, ούτε κατονομάζω, μηνύω όλους όσους  προσπαθούν να με σπιλώσουν. Η άμεση αντίδρασή μου έχει έρθει δημοσίως γραπτώς και προφορικώς και απευθύνεται προς όλους. Και στους δύο που φέρονται να συνομιλούν».

Απόσυρση της μήνυσης Γεροβασίλη κατά Καθημερινής ζητεί η ΕΣΗΕΑ

Σημείωσε ακόμη ότι «δέχεται πολλά τηλέφωνα συμπαράστασης από πυροσβέστες» και πως «σήμερα πλήττεται το σώμα».

«Ούτε παρενέβην, ούτε θα παρενέβαινα, ούτε διανοούμαι να παρέμβω ποτέ σε συγκάλυψη σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός, εκτός ότι δεν μου ταιριάζει προσωπικά δεν ταιριάζει και στο αξιακό μου σύστημα», πρόσθεσε η τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Διαβάστε επίσης

Πυρκαγιά στο Μάτι: Απειλές και θεσμικός εκτροχιασμός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή