ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους η ΝΔ

Αναστέλλει τις εκδηλώσεις της σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους η ΝΔ

Στην αναστολή των εκδηλώσεών της σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους προχωρά η Νέα Δημοκρατία, η οποία προτρέπει τα άλλα κόμματα να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Οπως τονίζει στη σχετική ενημέρωση «όλοι μαζί πετύχαμε ένα μικρό “θαύμα” τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια αναγνώριση για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά τώρα που με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανακτούμε το χαμένο έδαφος στην οικονομία».

«Μέχρι να δοθεί το οριστικό χτύπημα στον ιό Covid-19 με την ευρεία χρήση εμβολίου και φαρμάκων τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους και ασανσέρ και πλένοντας συχνά τα χέρια μας. Μόνο με αυτές τις μικρές, αλλά τόσο καθοριστικές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την εργασία όλων μας», προσθέτει.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως κάνει ένα βήμα παραπάνω: «Αναστέλλει οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο».

Σύμφωνα με την Πειραιώς «στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν. Επιλέγουμε την επικοινωνία από απόσταση παρότι η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη. Το μήνυμα της εγρήγορσης και της ευθύνης γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν θεσμοί, όπως τα κόμματα, αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες. Ζούμε ασφαλείς με τον κορωνοϊό περιορίζοντας δραστικά τη μετάδοση του».