Μετά τον «τζόγο» η διαδοχολογία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικόνα προϊούσης κρίσεως συνεχίζει να μεταδίδει η κυβέρνηση. H αναταραχή της τελευταίας περιόδου, που χαρακτηρίζεται από τα πολλαπλά κοινωνικά μέτωπα, σε συνδυασμό με την αδυναμία της κυβέρνησης να ανατάξει το πολιτικό κλίμα τροφοδοτούν ένα νέο κύκλο «διαδοχολογίας» στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται το όνομα του κ. Γ. Παπανδρέου. Είναι ενδεικτικό ότι, χθες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σπυριούνης έθεσε ευθέως θέμα αντικατάστασης του κ. Σημίτη από τον κ. Παπανδρέου πριν από τις εκλογές. Τα σχετικά σενάρια, αν και επί του παρόντος κρίνονται μη ρεαλιστικά, πολλοί στο κυβερνών κόμμα εκτιμούν ότι θα αποκτήσουν εντονότατη δυναμική ύστερα από ενδεχόμενη δεινή ήττα του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές.

Το δυσμενές για την κυβέρνηση κλίμα επιβαρύνει η πολλαπλώς νοσηρή «υπόθεση Χρυσανθακόπουλου», στην οποία αναφέρθηκε εμμέσως χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που επισήμανε την ανάγκη «να αναδειχθεί η θετική πλευρά της Ελλάδας». Ενώ, και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας έκρινε επιβεβλημένο να δηλώσει ότι θα λάβει μέτρα για τον έλεγχο των 150 χιλιάδων μηχανημάτων που λειτουργούν στη χώρα και μπορούν να μετατραπούν σε μέσα παράνομου «τζόγου».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT