Κρίση κορυφής έφερε η «Ζούγκλα» στον Alpha

Κρίση κορυφής έφερε η «Ζούγκλα» στον Alpha

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρίση… «θεσμών» εκδηλώνεται τα τελευταία 24ωρα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου φιλοξενείται ο (θεσμός εν προκειμένω) M. Τριανταφυλλόπουλος και η «Ζούγκλα» του. Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τον τζόγο και κυρίως οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν, έφτασαν και μέχρι την ηγεσία του καναλιού, η οποία έγινε αποδέκτης μηνυμάτων έντονης δυσαρέσκειας από την πλευρά όχι μόνο των θιγομένων, οι οποίοι, εκτός των άλλων, απειλούν με αγωγές, αλλά και από την πλευρά του Μαξίμου. Οι αιτιάσεις που διατυπώνονται για υποταγή των συντεταγμένων θεσμών στην απόλυτη εξουσία της τηλεόρασης και του κ. Τριανταφυλλόπουλου, προσωπικά, θορύβησαν κυρίως το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης και σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Σωκρ. Κοσμίδης τηλεφώνησε χθες στον πρόεδρο του Alpha Στ. Τσοτσορό στον οποίο μετέφερε τη δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού.

Εντονη λογομαχία

Είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία του κ. Τσοτσορού με τον γενικό διευθυντή του καναλιού Στ. Μαλέλη, κυρίως για το γεγονός ότι το σενάριο της «Ζούγκλας» αναπαράγεται κατά κόρον από το κανάλι με αποκορύφωμα την εκομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Λέγεται μάλιστα ότι ο διάλογος που διημείφθη ήταν τόσο έντονος, ώστε χθες κυκλοφορούσε εντονότατα η φήμη για παραίτηση του κ. Μαλέλη. Μέχρι αργά το βράδυ πάντως ο κ. Μαλέλης διεμήνυε στους συνεργάτες ότι δεν αλλάζει η γραμμή του καναλιού, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντησή του με τον κ. Τσοτσορό.

Σε ό,τι αφορά τον M. Τριανταφυλλόπουλο, η εικόνα είναι συγκεχυμένη. Χθες επρόκειτο να συναντηθεί με τον κ. Τσοτσορό, αλλά και από τις δύο πλευρές διέρρεε ότι η συνάντηση δεν έγινε, γεγονός που εξελήφθη ως μήνυμα «απόστασης» της ηγεσίας του Alpha από τον δημοσιογράφο. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ακόμη ανοιχτά και μέχρι χθες ήταν άγνωστο τι θα γίνει με τη σημερινή εκπομπή του M. Τριανταφυλλόπουλου ο οποίος -υπενθυμίζεται- συνηθίζει να προαναγγέλλει τα θέματά του από το Alter…

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT