Τζανετάκος ο «εκλεκτός» Ν.Δ. για υπερνομαρχία

Τζανετάκος ο «εκλεκτός» Ν.Δ. για υπερνομαρχία

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζανετάκος θα είναι ο υποψήφιος που θα υποστηρίξει η Νέα Δημοκρατία για την υπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς. Ο κ. Τζανετάκος φέρεται να είναι προσωπική επιλογή του προέδρου της Ν.Δ. Κ. Καραμανλή.

Επίσης από τη Νέα Δημοκρατία ανακοινώθηκε ότι υποψήφιος για τη Νομαρχία Αθηνών θα είναι ο νυν δήμαρχος Νέου Ψυχικού κ. Γιώργος Βεζυργιάννης, ενώ υποψήφια για τη νομαρχία Πειραιά θα είναι και πάλι η νυν νομάρχης κ. Μαρία Τζανάκη.

Χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. K. Καραμανλής συναντήθηκε στα γραφεία του κόμματος με τους τρεις υποψηφίους. O κ. Γ. Τζαννετάκος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση χαρακτήρισε «απολύτως φυσιολογική εξέλιξη» την ενεργό -όπως είπε- συμμετοχή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη βαθμίδα του υπερνομάρχη. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. για τη στήριξη της μη κομματικής, όπως την χαρακτήρισε, υποψηφιότητάς του και δήλωσε ότι ο νυν υπερνομάρχης κ. Θ. Κατριβάνος και η νυν νομάρχης Αθηνών κ. Ελ. Μπεσμπέα, θα αποτελούν για τον ίδιο «πάντοτε πηγή έμπνευσης».

Ο κ. Βεζυργιάννης επισήμανε ότι στόχος τους «είναι η βελτίωση της ποιόηττας ζωής των πολιτών του Λεκανοπεδίου, καθώς και η ασφάλειά τους», ενώ η κ. Τσανάκη ζήτησε την ψήφο των πολιτών «για να ολοκληρώσουμε -όπως είπε- και να συνεχίσουμε το έργο μας».

Ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε ότι πρόκειται για υποψηφίους που έχουν ξεχωρίσει με τη δράση τους στον δημόσιο βίο και την Αυτοδιοίκηση και για πολίτες που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της Αττικής.

Εκ μέρους του κ. Καραμανλή ευχαρίστησε τον υπερνομάρχη Αττικής κ. Θ. Κατριβάνο αλλά και τη νομάρχη Αθηνών κ. Μπεσμπέα για την προσφορά τους, ενώ ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος κ. Β. Μεϊμαράκης είχε συνάντηση το πρωί με τον κ. Κατριβάνο και επικοινωνία με την κ. Μπεσμπέα και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν, η οποία, όπως είπε, θα συνεχιστεί ώς το τέλος της θητείας τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή