Ν.Δ.: Επιλογή προς μια έντιμη ήττα

Ν.Δ.: Επιλογή προς μια έντιμη ήττα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Νέα Δημοκρατία αντιμετώπισε με σχετική απόσταση τις εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνεργάτες του κ. Καραμανλή προσδιόρισαν τις αλλαγές ως «επιλογή προς μια έντιμη ήττα» και «μη ικανές να αναστρέψουν το πολιτικό κλίμα», ενώ ο εκπρόσωπός της κ. Θ. Ρουσόπουλος επέμεινε πως «η μόνη λύση για τη χώρα είναι εκλογές τώρα». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος κ. Κων. Μητσοτάκης, σχολιάζοντας από τα Χανιά ότι «η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει πλέον τίποτε να προσφέρει στον τόπο» και συμπλήρωσε ότι «δεν υπάρχει τίποτε άλλο που μπορεί να κάνει ο κ. Σημίτης, διότι δεν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση, ούτε προς όφελός του».

Γενικώς πάντως η Νέα Δημοκρατία θέλει να αποφύγει την εμπλοκή της στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ αν και στελέχη της πιστεύουν ότι «ο κ. Σημίτης είναι πολύ πιθανό να συρθεί σε εκλογές από το ίδιο του το κόμμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή