Εξόρμηση βουλευτών της Ν.Δ. στην περιφέρεια

Εξόρμηση βουλευτών της Ν.Δ. στην περιφέρεια

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόγραμμα θερινής εξόρμησης για βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκπονήθηκε από τη Ρηγίλλης, στο πλαίσιο της άτυπης προεκλογικής περιόδου στην οποία έχει εισέλθει η χώρα. Στη σχετική σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σιούφας, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο γραμματέας οργανωτικού Κωνταντίνος Δόλογλου. Οι βουλευτές και τα στελέχη που θα περιοδεύσουν θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν ανεξάρτητοι φορείς, αλλά και σε ενημερωτικές επισκέψεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές του κόμματος. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα των επισκέψεων για τις επόμενες ημέρες, περιλαμβάνει τα εξής:

Σήμερα, Σάββατο:

– O Γιώργος Αλογοσκούφης, η Ελσα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Τσούρνος θα επισκεφθούν το Αργος.

– O Αλέξανδρος Κόντος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Θεοφάνης Δημοσχάκης, ο Λεωνίδας Λυμπερακίδης, ο Θωμάς Αλιφακιώτης και ο Σπύρος Τσιτσάμης, θα επισκεφθούν την Κομοτηνή.

– O Γιώργος Βουλγαράκης, ο Σταύρος Καλογιάννης, ο Κωνσταντίνος Καραμπίνας, ο Αντώνιος Μπέζας και ο Γεώργιος Τρυφωνίδης θα επισκεφθούν τα Ιωάννινα.

– O Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αναστάσιος Λιάσκος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Γιώργος Δεικτάκης, θα επισκεφθούν το Ηράκλειο.

– O Δημήτρης Κωστόπουλος, η Σοφία Καλατζάκου, ο Ελευθέριος Παπανικολάου, ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος και ο Δημήτρης Μηλιάκος θα επισκεφθούν τη Μεσσηνία.

– H Κρινιώ Κανελλοπούλου θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία.

Αύριο, Κυριακή:

– O Αλέξανδρος Κόντος, ο Γιώργος Καλαντζής, ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Θωμάς Αλιφακιώτης και ο Σπύρος Τσιτσάμης θα επισκεφθούν την Ξάνθη.

– O Αλέξανδρος Κόντος, ο Θεοφάνης Δημοσχάκης, ο Λεωνίδας Λυμπερακίδης, ο Θωμάς Αλιφακιώτης και ο Σπύρος Τσιτσάμης, θα επισκεφθούν την Αλεξανδρούπολη

Μεθαύριο, Δευτέρα:

– O Σταύρος Δήμας και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφθούν την Κόρινθο.

– O Γιώργος Σαλαγκούδης, ο Γιώργος Ορφανός, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος και ο Ευάγγελος Πολύζος, θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή