Αρχίζει η β΄ φάση των εισιτηρίων 2004

Αρχίζει η β΄ φάση των εισιτηρίων 2004

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για την τελετή λήξης, όπως άλλωστε και για πολλά άλλα αγωνίσματα. Οσοι ενδιαφέρονται λοιπόν ας τρέξουν, μιας και σήμερα αρχίζει η β΄ φάση πώλησης εισιτηρίων.Η διάθεση των 2,5 εκατομμυρίων εισιτηρίων που έχουν απομείνει αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 29 Φεβρουαρίου. Οπως ανακοινώθηκε χθες από την Οργανωτική Επιτροπή, τα εισιτήρια θα δοθούν μέσω των 140 επιλεγμένων καταστημάτων της Alpha Bank, σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου και θα υπάρχει ειδική σήμανση για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ θα διατίθεται ειδικό έντυπο με το πρόγραμμα των Αγώνων.

Και στο Ιnternet

Διαθέσιμα εισιτήρια θα βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι και στην επίσημη ιστοσελίδα www.athens2004. com/tickets. H πληρωμή θα γίνεται με μετρητά, κάρτα visa ή μέσω λογαριασμού της Alpha Βank.

Στην αγορά των εισιτηρίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της θα εκδίδεται επιβεβαιωτικό σημείωμα, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι το εισιτήριο που ζητάει να αγοράσει κάποιος είναι διαθέσιμο. Μετά και την επιβεβαίωση της αγοράς, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί ακύρωση ή επιστροφή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν ήδη πωληθεί 1.671.000 εισιτήρια, η αξία των οποίων αντιστοιχεί σε 120 εκατ. ευρώ. Από αυτά, τα 40 εκατ. αντιστοιχούν σε πωλήσεις προς το ευρύ κοινό και 80 εκατ. προέρχονται από τους συμβατικούς εταίρους της «Αθήνα 2004». H χωροθέτηση των εισιτηρίων, ο καθορισμός δηλαδή της συγκεκριμένης θέσης, θα γίνει την άνοιξη με την ολοκλήρωση της κατασκευής των αγωνιστικών εγκαταστάσεων. H παραλαβή των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2004. Οι Ελληνες θα έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από το δίκτυο καταστημάτων της Alpha Bank, ενώ οι κάτοικοι του εξωτερικού μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Στη β΄ φάση άρχισαν να διατίθενται και εισιτήρια ιστιοπλοΐας. Αυτά θα κοστίζουν 90 ευρώ και οι κάτοχοί τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες εν πλω, ενώ θα απολαμβάνουν ένα πλήρες γεύμα κατά τη διάρκειά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή