Επικοινωνιακό σόου στήνουν τα συμφέροντα που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ

Επικοινωνιακό σόου στήνουν τα συμφέροντα που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε διάταξη μάχης αλλά και εγρήγορση κομματική για να αντιμετωπισθούν τόσο οι πολιτικές εξελίξεις όσο και η «επικοινωνιακή στράτευση» υπό τον κ. Γ. Παπανδρέου -όπως τη χαρακτήρισε κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. κατά τη χθεσινή υπό τον κ. K. Καραμανλή σύσκεψη- έχει περάσει από χθες η Ρηγίλλης. Κατά τη συζήτηση που έγινε, διαπιστώθηκε η «ακραία επικοινωνιακή προσπάθεια από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τα MME που στηρίζουν τα… συμφέροντα και την κυβέρνηση για τη δημιουργία ηγετικού προφίλ του Γ. Παπανδρέου». Απέναντι στις εξελίξεις που κυοφορούνται και θα ξεδιπλωθούν την ερχόμενη εβδομάδα η Ν.Δ. θα αντιτάξει τον προγραμματικό της λόγο, να φέρει ουσιαστικά θέματα πολιτικής προς συζήτηση στη Βουλή και να προχωρήσει στη διενέργεια Εθνικής Συνδιασκέψεως μία εβδομάδα μετά αυτή που θα συγκαλέσει το ΠΑΣΟΚ. Στη συνδιάσκεψη θα ανακοινωθούν οι βασικές θέσεις του προγράμματος της Ν.Δ. και είναι πιθανόν ο κ. Καραμανλής να απευθύνει προσκλητήριο στα εκτός κόμματος ευρισκόμενα στελέχη.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Θ. Ρουσόπουλος τόνισε ότι «οι διακοσμητικές αλλαγές στη βιτρίνα του ΠΑΣΟΚ έχουν οδηγήσει σε πλήρη παράλυση της κυβέρνησης» και πρόσθεσε ότι «φέρνουμε τους ηγέτες του ΠΑΣΟΚ ενώπιον της Βουλής για να λογοδοτήσουν για τα προβλήματα με τα οποία φόρτωσαν τον Ελληνα πολίτη. Τη νέα φτώχεια, την άθλια κατάσταση της υγείας, τη συμπίεση των εισοδημάτων. Και για να προβάλλουμε τις νέες ρεαλιστικές λύσεις της Νέας Δημοκρατίας».

Κατά τον γραμματέα της K.O. κ. Δημ. Σιούφα «τα διαδραματιζόμενα στο ΠΑΣΟΚ αποτελούν έμπρακτη ομολογία της αποτυχίας των κυβερνήσεων του δήθεν εκσυχρονισμού και η αποπομπή του έως σήμερα πρωθυπουργού, αποκαλύπτει τον πανικό του κατεστημένου, τον πανικό των κατεστημένων συμφερόντων που υπηρετούν και υπηρετούνται από την άρχουσα ομάδα». Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Πρ. Παυλόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση Σημίτη είναι ανίκανη. Τώρα ξέρουμε ότι ειναι κυριολεκτικώς ανύπαρκτη. Δεν παράγει πολιτική, αλλά ασχολείται υπό συνθήκες πανικού μόνο με την αντικατάσταση του πάλαι ποτέ ισχυρού χαρτιού της του κ. Σημίτη. Αυτό είναι το κατάντημά της κυβέρνησης που θα έχει την ανάλογη απάντηση από τον ελληνικό λαό στις εκλογές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή