Σεμνότητα ζήτησε ο K. Καραμανλής

Σεμνότητα ζήτησε ο K. Καραμανλής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ανάγκη να αναδεικνύουν οι βουλευτές και τα στελέχη της Ν.Δ. σεμνότητα και ταπεινότητα, «σε αντίθεση με την αλαζονεία της κυβέρνησης», αναφέρθηκε ο κ. K. Καραμανλής, στην εισήγησή του στη χθεσινοβραδινή -τελευταία πριν από τις εκλογές της 7ης Μαρτίου- συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος. O κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε ανάγκη τις ύβρεις και τις προσωπικές επιθέσεις» και συνέστησε σε όλους κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα να κινούνται με σεμνότητα.

Ασκησε επίσης οξεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ, εκτιμώντας ότι η υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας το έχει υποχρεώσει να κρύβει την πολιτική του. «Οταν ένα κόμμα κυβερνάει τόσα χρόνια, περηφανεύεται για την πολιτική. Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να την κρύψει. H δική μας υπεροχή και πολιτική ανάγκασε την άρχουσα ομάδα να σταματήσει τους διχαστικούς της λόγους», είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Δεν σβήνουν τα λάθη με μια μονοκονδυλιά».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν αναφέρθηκε στο θέμα της αποστρατείας των εκπροσώπων της «παλαιάς φρουράς», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Εκτίμησε, τέλος, ότι «η επικοινωνιακή καταιγίδα» του ΠΑΣΟΚ πέρασε και ότι ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιος για τη νίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή