Φοροελαφρύνσεις για επιχειρήσεις

Φοροελαφρύνσεις για επιχειρήσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικές φοροελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις εξήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. K. Καραμανλής σε συνάντηση που είχε χθες με νέους επιχειρηματίες, στο πλαίσιο των προεκλογικών επαφών του με συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. O κ. Καραμανλής τόνισε ότι απαιτείται ουσιαστική μείωση της φορολογίας των αδιανέμητων κερδών, μείωση της προκαταβολής φόρου και των συντελεστών, αντικειμενικοποίηση του συστήματος, δειγματοληπτικοί έλεγχοι, αναβάθμιση του TAXIS και ριζική αναδιαμόρφωση του ΣΔΟΕ. Μιλώντας εξάλλου στο Πολιτικό Συμβούλιο της Ν.Δ., επέμεινε στην ανάγκη να αναδεικνύουν τα στελέχη του κόμματος «ταπεινότητα και σεμνότητα μακριά από ύβρεις».

Σε προεκλογική εκστρατεία χαμηλών τόνων προσανατολίζεται και ο μελλοντικός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να αποφύγει την προσωπική πολιτική αντιπαράθεση με τον κ. Καραμανλή. Με δηλώσεις του εξάλλου στην τηλεόραση του «Μέγκα», ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπ-ντουλάχ Γκιουλ τοποθετήθηκε θετικά στην πρόταση Παπανδρέου για αμοιβαία περικοπή των εξοπλιστικών δαπανών των δύο κρατών, λέγοντας ότι «είναι μια καλή πρόταση που δείχνει καλές προθέσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή