Απών ο Σπ. Χαλβατζής από τα ψηψοδέλτια KKE

Απών ο Σπ. Χαλβατζής από τα ψηψοδέλτια KKE

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να περιλαμβάνει τον κ. Σπ. Χαλβατζή, ανακοινώθηκε χθες από την γ.γ. του KKE κ. Αλέκα Παπαρήγα το ψηφοδέλτιο του κόμματος για την A΄ και τη B΄ περιφέρεια του Πειραιά στη διάρκεια περιοδείας της στην πόλη. O κ. Χαλβατζής, που ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με δήλωσή του υποβάθμισε τη σημασία της απουσίας του, με αφορμή και σχόλιο τηλεοπτικού σταθμού ότι τίθεται εκτός KKE. «Κατά κανόνα η δραστηριότητα του KKE και των στελεχών του αποσιωπάται από τα MME. Αλλά και όταν αυτά αναφέρονται στη δράση του κόμματος παρατηρούνται ορισμένες φορές και «λάθη» που λειτουργούν προβοκατόρικα. Αυτή τη φορά όμως ο ANT1 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού με έθεσε εκτός KKE. Ετσι ερμήνευσε την αποχή μου από τις λίστες των υποψηφίων του KKE στον Πειραιά. Το ότι δεν είμαι υποψήφιος μετατράπηκε σε «εκτός KKE». Οπως όλα τα μέλη και στελέχη του KKE δίνω τη μάχη καθημερινά με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία των στόχων του κόμματος στις εκλογές», ανέφερε σε δήλωσή του.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη B΄ Πειραιά είναι η ίδια η κ. Αλέκα Παπαρήγα και το συμπληρώνουν οι εξής: Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, Ζαζόπουλος Ανδρέας, Οικοδόμος, Μανουσογιαννάκης Γιάννης, ναυτεργάτης, Νικολαΐδου Βέρα, οικονομολόγος, πρώην δήμαρχος Νίκαιας, Παναγιωτόπουλος Θανάσης, ηλεκτρολόγος, Παπασωτηρίου Σωτήρης, μεταλλεργάτης, Πατσιλινάκος Γιάννης, γιατρός και, Πουλικογιάννης Σωτήρης, μεταλλεργάτης.

Στην A΄ Πειραιά

Οι υποψήφιοι του κόμματος στην A΄ Πειραιά είναι: Αγαπητός Θοδωρής, υπάλληλος, Αλεξίου-Μπαταγιάννη Αμαλία, άνεργη, Αντωνιάδης Παντελής, EBE, Λαμπρόπουλος Ηλίας, λογιστής, Νουφαρίτσης Μιχάλης, υπάλληλος, Παντελάκη Ελπίδα, υπάλληλος, Τζατζάνης Κώστας, πολεοδόμος και, Τούσσας Γεώργιος, μηχανικός.

Κατά την περιοδεία της η κ. Παπαρήγα έκανε αναφορά στο Παλαιστινιακό, καλώντας τον υπουργό Εξωτερικών και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου να τοποθετηθεί στο θέμα και ειδικά στη συζήτηση που θα γίνει στο Δικαστήριο της Χάγης για το τείχος που χτίζει το Ισραήλ και το οποίο αφαιρεί εδάφη από τους Παλαιστινίους.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT