Εκλογές την Ανοιξη 2005 βλέπει ο Τσοχατζόπουλος

Εκλογές την Ανοιξη 2005 βλέπει ο Τσοχατζόπουλος

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκλογές το 2005, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, προέβλεψε χθες ο Ακης Τσοχατζόπουλος μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Επίσης, δεν παρέλειψε να συνταχθεί με τη στάση του Κώστα Λαλιώτη και παράλληλα δήλωσε εκ νέου «παρών» και μάλιστα με ειδικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ κατόπιν συμφωνίας του με τον κ. Γ. Παπανδρέου, «τόσο μέχρι τις εκλογές όσο και μετά», όπως είπε. «Καλά έκανε ο Κώστας και επέμεινε στη θέση που είχε εκφέρει κατά την παραίτησή του, διότι είναι συνεπής και αξιόπιστος. Ετσι, επέλεξε πέρυσι και παραμένει σταθερός εκπέμποντας με αυτόν τον τρόπο σοβαρότητα», σχολίασε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

– Μα δεν έπρεπε να συμμετάσχει πιο ενεργά, να ενταχθεί στην B Πειραιά; ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

– O Κώστας είχε καθορίσει τη στάση του με τα δεδομένα που υπήρχαν εκείνη την εποχή, οπότε και ανακοίνωσε την απόφασή του να μη μετάσχει.

– Δεν αλλάξανε τώρα τα δεδομένα ώστε να αλλάξει στάση;

– Πιστεύω ότι θα καθορίσει τη στάση του ανάλογα με τις εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί και που θα διαμορφωθούν μετά τις εκλογές.

– Ναι, αλλά έξω από τη Βουλή; Μήπως θεώρησε ότι τώρα είναι αργά και δεν προλάβαινε να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του Πειραιά; επέμειναν όσοι κοινοβουλευτικοί συντάκτες μετείχαν στη συζήτηση.

– Γιατί πιστεύετε ότι δεν θα εκλεγόταν εάν κατέβαινε τώρα; O Λαλιώτης το έχει ξανακάνει αυτό, εξάλλου μην ανησυχείτε θα έχουμε εκλογές το 2005, ήταν η απάντησή του.

Ρωτήθηκε ακόμη και για τα όσα συζήτησε με τον κ. Παπανδρέου, καθώς και για την ανανέωση που επαγγέλλεται ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Συμφωνήσαμε για παρεμβάσεις, ρόλους, προτάσεις και δράσεις. Συμφωνήσαμε για τη συμμετοχή μου στη νέα εποχή, τόσο μέχρι τις εκλογές όσο και μετά», απάντησε. Σημειώνεται ότι τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο υπουργός δεν ζήτησε από τους δημοσιογράφους το απόρρητο των όσων ειπώθηκαν. Οταν όμως το απόγευμα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί μετέδωσαν τα λεγόμενα, από το γραφείο του υπήρξε παρέμβαση ότι η συζήτηση είχε προσωπικό και απόρρητο χαρακτήρα, το αποκαλούμενο δημοσιογραφικά «οφ δη ρέκορντ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή