O Εβερτ επικεφαλής στο Επικρατείας Ν.Δ.

O Εβερτ επικεφαλής στο Επικρατείας Ν.Δ.

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους συνδυασμούς σε επτά περιφέρειες της χώρας, μεταξύ των οποίων και στις μεγάλες περιφέρειες της A΄, της B΄ Αθηνών και της Θεσσαλονίκης έδωσε χθες στη δημοσιότητα, η Νέα Δημοκρατία, ολοκληρώνοντας τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των υποψηφίων σε όλη τη χώρα.

Επίσης ξεκαθαρίσθηκε χθες, μετά και τη συνάντηση που είχε μαζί του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. K. Καραμανλής, ότι ο κ. Μιλτιάδης Εβερτ θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος. Στο Επικρατείας θα συμμετέχουν επίσης ο κ. Γ. Σουφλιάς ο κ. Γ. Βαληνάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Θόδ. Ρουσόπουλος, ενώ η Ρηγίλλης αναζητεί μία γυναίκα καταξιωμένη στο χώρο της και ένα πρόσωπο προερχόμενο από την Αριστερά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η στελέχωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας απασχολεί ιδιαίτερα τον κ. Καραμανλή, δεδομένου ότι όσοι περιληφθούν σ’ αυτό δεν υπόκεινται στις απαγορευτικές διατάξεις για τις εμφανίσεις στα MME και θα έχουν την άνεση να εμφανίζονται χωρίς πρόβλημα στα μέσα ενημέρωσης, κατά την επίσημη προεκλογική περίοδο.

Οσον αφορά τα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν αργά χθες το βράδυ:

-Στην A΄ Αθηνών, μεταξύ των υποψηφίων περιλαμβάνονται πλην των εν ενεργεία βουλευτών και του πρώην δημάρχου κ. Δημ. Αβραμόπουλου, η αθλήτρια Αγγελική Κανελλοπούλου, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας και η παρουσιάστρια Ιωάννα Φραγκούλη.

– Στην B΄ περιφέρεια Αθηνών επικεφαλής είναι τελικώς ο πρώην πρωθυπουργός κ. Τζ. Τζαννετάκης, ο οποίος εκλέγεται χωρίς σταυρό. Πλην των σημερινών βουλευτών, συμμετέχουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αρης Σπηλιωτόπουλος, Λευτέρης Ζαγορίτης, Χάρης Τομπούλογλου, Αθανάσιος Κουλουμπής, Γιάννης Νικολάου, Αριστείδης Παπαγρηγορίου, Αρης Σταθάκης, Μαρία Σταμούλη και Στάθης Τσούκαλος.

– Στην A΄ Θεσσαλονίκης, πλην των σημερινών βουλευτών, υποψήφιοι είναι ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ Γιάννης Ιωαννίδης, η Ελενα Ράπτη και ο προερχόμενος από τον χώρο της Πολιτικής Ανοιξης Δημήτρης Σταμάτης.

– Στο υπόλοιπο Αττικής -πλην πάντα των βουλευτών- οι Παν. Γρηγοριάδης, Νίκος Καντερές, Γιώργος Φωτεινόπουλος και Κωνσταντίνα Τριλίκη.

Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. K. Καραμανλής θα είναι επικεφαλής των ψηφοδελτίων της A΄ Θεσσαλονίκης και του νομού Δωδεκανήσων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή