Το φεστιβάλ τελείωσε – Τώρα, η μάχη της πραγματικής κάλπης

Το φεστιβάλ τελείωσε – Τώρα, η μάχη της πραγματικής κάλπης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To «Φεστιβάλ» Παπανδρέου ετελείωσε, οι πολύχρωμοι προβολείς της «λαμπερής» ψηφοφορίας για τον νέο ηγεμόνα του ΠΑΣΟΚ, που επέτυχαν ομολογουμένως να συσπειρώσουν το αποδιοργανωμένο κυβερνών κόμμα, έσβησαν και τώρα αρχίζει η μεγάλη κούρσα για τις εθνικές κάλπες, τις μόνες που δίδουν πραγματική υπόσταση στις πολιτικές ηγεσίες. Με τον κύκλο της πολιτικής διαφήμισης και της άκρατης επικοινωνίας να κλείνει, ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι αναγκασμένος πια να δώσει τη δύσκολη και ουσιαστική μάχη της προγραμματικής αντιπαράθεσης με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. K. Καραμανλή, ο οποίος πιέζει συνεχώς για απευθείας διάλογο σε τρεις τηλεοπτικές αναμετρήσεις. Χθες, έπειτα από διαρκή πίεση, ο κ. Παπανδρέου αποδέχθηκε την πρόταση Καραμανλή για τρία τουλάχιστον «ντιμπέιτ», αρνούμενος όμως τη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων. Απομένει η ρύθμιση των λεπτομερειών, η επιλογή των δημοσιογράφων, η μέθοδος αντιπαράθεσης και η διάρκεια καθεμιάς από τις τρεις αναμετρήσεις.

Ουσιαστικά, ο «συμπαθής», με «νεανικό λουκ» και «μιντιακά» προσόντα κ. Παπανδρέου εισέρχεται στην περίοδο της πραγματικής δοκιμασίας, έχοντας απέναντί του ένα καλά «διαβασμένο» αντίπαλο, που είναι επίσης «νεανικός» και βεβαίως φέρει κι αυτός ένα «βαρύ» πολιτικό όνομα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή