Νέα έρευνα επιβεβαιώνει υπεροχή Ν.Δ.

Νέα έρευνα επιβεβαιώνει υπεροχή Ν.Δ.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο 3,1% υπέρ της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η διαφορά, σύμφωνα με νέα πανελλαδική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της EPT από την εταιρεία «Κάπα Ρισέρτς», με τη μέθοδο της κάλπης, τη χρονική περίοδο 4-11 Φεβρουαρίου και σε δείγμα 1.964 ατόμων.

Σταθερά μεγάλη επίσης παραμένει και η παράσταση νίκης, με τη Νέα Δημοκρατία να υπερτερεί στο συγκεκριμένο ερώτημα κατά περίπου 16 μονάδες, ενώ στο ερώτημα σχετικά με το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός η υπεροχή του κ. Γ. Παπανδρέου είναι οριακή, της τάξης του 2%.

Ειδικότερα, στο ερώτημα για το τι θα ψηφίζατε στις επόμενες εκλογές, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 40,9% έναντι 37,8% του ΠΑΣΟΚ, 5,5% του KKE, 2,5% του ΣΥΝ, και 7% αναποφάσιστους.

Στο ερώτημα ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, τη λεγόμενη παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 51,6% και το ΠΑΣΟΚ το 35,5%.

O κ. Γ. Παπανδρέου, τέλος, διατηρεί υψηλότερη τη δημοφιλία του με 61% θετικές γνώμες έναντι 37% αρνητικών, με τον κ. K. Καραμανλή να συγκεντρώνει 56% θετικές γνώμες και 42% αρνητικές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή