Ανοιγμα Παπαρήγα προς αναποφάσιστους του ΠΑΣΟΚ

Ανοιγμα Παπαρήγα προς αναποφάσιστους του ΠΑΣΟΚ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτή πρόσκληση στους αριστερούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να εγκαταλείψουν το κυβερνών κόμμα στις 7 Μαρτίου και να υποστηρίξουν το KKE ή ακόμα και να προχωρήσουν στη συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα, απηύθυνε χθες η γ.γ. της K.E. του KKE κ. Αλέκα Παπαρήγα.

«Είναι ριζοσπαστικό να φεύγεις σήμερα από το ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια περιοδείας της στο Πέραμα και συνέχισε: «Το KKE απευθύνει ειδικό κάλεσμα στους αγωνιστές και στις αγωνίστριες που παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ, που δεν έχουν αποφασίσει να το εγκαταλείψουν ακόμα ή ταλαντεύονται για το τι θα κάνουν στις εκλογές. Και ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους αγωνιστές και στις αγωνίστριες που δεν έχουν μεταλλαχθεί, που ξέρουν τα προβλήματά τους, και μάλιστα ιδιαίτερα σε εκείνους οι οποίοι τώρα τελευταία έχουν αυξηθεί και λένε «σκέφτομαι να πάω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ κρατώντας όμως τη μύτη μου για να μην εισπνεύσω τη μπόχα από τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα τις πρόσφατες». Αυτοί οι αγωνιστές πρέπει να εγκαταλείψουν μαζικά το ΠΑΣΟΚ».

Η σωστή επιλογή

Η κ. Παπαρήγα σημείωσε ότι η σωστή επιλογή γι’ αυτούς τους ψηφοφόρους είναι να ψηφίσουν Κομμουνιστικό Κόμμα και πρόσθεσε: «Μπορούν ακόμα να επιλέξουν ένα δικό τους σχήμα. Ενα σχήμα να εκφραστούν έτσι που να μην αισθάνονται μεμονωμένοι και ξεμοναχιασμένοι. Εμείς με αυτά τα σχήματα και αυτές τις εκφράσεις είμαστε έτοιμοι, ανοιχτοί να συνεργαστούμε».

Παράλληλα, η γ.γ. της K.E. του KKE άσκησε σκληρή κριτική για τις επιλογές του κ. Γ. Παπανδρέου στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι να κλείσει «όπως όπως» το Κυπριακό και μετά το Αιγαίο, «αδιαφορώντας για το πόσα και ποια κυριαρχικά δικαιώματα θα παραχωρηθούν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή