Αναλυτική κουβέντα Καραμανλή με ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ

Αναλυτική κουβέντα Καραμανλή με ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ, η οποία είναι διαζευγμένη μητέρα με δύο παιδιά επισκέφθηκε χθες το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. K. Καραμανλής. Πρόκειται για την κ.κ. Θεοδώρα Ελευθεροπούλου, η οποία είχε στείλει επιστολή στον κ. Καραμανλή στις 15 Ιανουαρίου και του παρέθετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως επιχειρηματίας, αλλά και ως μητέρα δύο παιδιών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη χθες το πρωί στο Παλαιό Φάληρο, όπου έχει το μαγαζί της, και συζήτησε αναλυτικά μαζί της. Στις δηλώσεις του, αμέσως μετά, τόνισε ότι

«είναι απόφασή μας να στηρίξουμε και μάλιστα ουσιαστικά τη μικρή και μεσαία επιχείρηση. Και γιατί παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας, αλλά και διότι είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που γεννούν τις περισσότερες νέες θέσεις εργασίας». O κ. Καραμανλής επισήμανε ότι «για να κερδίσουμε τη μάχη της ανεργίας πρέπει να στηρίξουμε, να ενισχύσουμε, πρέπει να επενδύσουμε στην ευρωστία και την άνθιση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης» και συμπλήρωσε ότι είναι απαράδεκτο να εξαιρούνται εδώ και πολλά χρόνια οι εμπορικές δραστηριότητες και η δράση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τα ευρωπαϊκά και τα αναπτυξιακά προγράμματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή