Αισιοδοξία Καραμανλή για την οικονομία

Αισιοδοξία Καραμανλή για την οικονομία

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας την επόμενη διετία εξέπεμψαν ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής και ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης λίγες ημέρες πριν από τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ενωσης Επιμελητηρίων, ο κ. Καραμανλής φέρεται να εκτίμησε πως «σε ένα χρόνο, εάν δεν γίνει κάτι κοσμογονικό, θα έχουμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα που θα μας δώσουν την αίσθηση της απογείωσης».

Από την πλευρά του, ο κ. Αλογοσκούφης διαβεβαίωσε ότι ο κίνδυνος για νέα, γενικευμένα, φορολογικά μέτρα έχει εκλείψει. Πάντως, το κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για τις οικονομικές εξελίξεις σκιάζει η αναμενόμενη απόφαση της Κομισιόν για την Ολυμπιακή Αεροπορία, για την οποία ο υπουργός Επικρατείας κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος άφησε ανοικτό χθες το ενδεχόμενο του «λουκέτου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή