Ενοχλημένος ο Αλογοσκούφης από τις εναντίον του επιθέσεις

Ενοχλημένος ο Αλογοσκούφης από τις εναντίον του επιθέσεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυσαρέσκεια για την έλλειψη αλληλεγγύης στο κυβερνητικο στρατόπεδο εκδήλωσε χθες μέσω συνεργατών του ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης, με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση απόσυρσης της τροπολογίας για τα αυθαίρετα. «Βρέξει – χιονίσει, φταίει άραγε ο Γ. Αλογοσκούφης;» σχολίαζαν με νόημα συνεργάτες του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλογοσκούφης φέρεται έντονα ενοχλημένος όλο το τελευταίο διάστημα με συναδέλφους του υπουργούς και βουλευτές, οι οποίοι κάθε άλλο παρά εκδηλώνουν διάθεση στήριξης βασικών επιλογών της κυβέρνησης. Στελέχη που συνομιλούν μαζί του, μάλιστα, αφήνουν να εννοηθεί ότι η δυσαρέσκεια αυτή δεν αφορά μόνον τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ -ο οποίος δύο φορές την τελευταία εβδομάδα πήρε αποστάσεις από επιλογές ή κινήσεις του κ. Αλογοσκούφη- αλλά και άλλα μέλη της κυβέρνησης. Αναφέρουν, μάλιστα, ως παράδειγμα, την υπόθεση των ομολόγων, στην οποία ο υπουργός «βγήκε μπροστά» παρότι έχει εκχωρήσει όλες τις σχετικές αρμοδιότητες στον υφυπουργό Οικονομικών κ. Π. Δούκα, για να στηρίξει τον υφυπουργό και τα στελέχη του υπουργείου. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της επίμαχης τροπολογίας για τα αυθαίρετα, οι ίδιοι κύκλοι λένε ότι ο υπουργός Οικονομίας την υπέγραψε τυπικά, όπως υπογράφει όλα τα νομοσχέδια και τις τροπολογίες, είτε αυτές έχουν κόστος για τον προϋπολογισμό είτε όχι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή