Χριστόδουλος: «Στο λαό όλη την αλήθεια για την υγεία μου»

Χριστόδουλος: «Στο λαό όλη την αλήθεια για την υγεία μου»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με περισσή γενναιότητα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς του να κάνουν γνωστή δημοσίως και λεπτομερώς την κατάσταση της υγείας του. Στοιχείο που επισήμανε και ο πρόεδρος του Αρεταίειου Νοσοκομείου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, υπογραμμίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ένα δημόσιο πρόσωπο θέλησε να ενημερωθούν οι πολίτες για όλες τις πτυχές της σοβαρής ασθένειας που αντιμετωπίζει.

Οπως ανακοινώθηκε, τα αποτελέσματα της βιοψίας έδειξαν καρκίνο του παχέος εντέρου και οι εξετάσεις στο ήπαρ καρκίνο από ηπατίτιδα, ο οποίος δεν οφείλεται σε μετάσταση και ως εκ τούτου κατατάσσεται από τους ιατρούς στα «δυνητικά αντιμετωπίσιμα νεοπλάσματα».

Ο κ. Χριστόδουλος αναμένεται να εξέλθει της εντατικής μονάδας σε 2 – 3 ημέρες και να πάρει εξιτήριο σε μία εβδομάδα. Στενοί συνεργάτες του δεν αποκλείουν εξάλλου το ενδεχόμενο να μεταβεί στο εξωτερικό για περαιτέρω εξετάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή