Αλαβάνος: Στην πραγματικότητα ακυβερνησία είναι το παρόν μας

Αλαβάνος: Στην πραγματικότητα ακυβερνησία είναι το παρόν μας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμπιστοσύνη των πολιτών, σε κάθε γωνιά της χώρας, στις θέσεις και στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χθες ότι διακρίνει ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος περιόδευσε σε Λαμία και Λάρισα. «Αυτό που παρουσιάζουν ως πρόβλημα, ότι δηλαδή μπορεί να πάμε σε ακυβερνησία, είναι στην πραγματικότητα το παρόν μας», επισήμανε ο κ. Αλαβάνος, αναφερόμενος στις εκτιμήσεις περί πεντακομματικής Βουλής και μη αυτοδυναμίας.

Για τις πυρκαγιές, ο κ. Αλαβάνος καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση της Ν.Δ., αλλά και στο ΠΑΣΟΚ για το νομοθετικό πλαίσιο που δημιούργησε στο παρελθόν, ενώ διαπίστωσε ότι «παρότι έχει τεράστιες ευθύνες η Ν.Δ., η αξιωματική αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ, δεν μπόρεσε να ανακάμψει». Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος σε Ηράκλειο και Σέρρες, δήλωσε ότι η εκλογή του δεν είναι πλέον τόσο δύσκολη, όσο φαινόταν.

Σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη συνεργασία του συνδυασμού με το ΔΗΚΚΙ, άφησε αιχμές εναντίον του ανωτάτου δικαστηρίου, λέγοντας ότι «ο Αρειος Πάγος έχει δώσει δείγματα πολιτικών αποφάσεων με πιο ακραία την υπόθεση των συμβασιούχων, όπου πήγε να ανατρέψει τον ίδιο τον εαυτό του». Τέλος, αναφερόμενος στις βολές της γ.γ. του ΚΚΕ κ. Αλέκας Παπαρήγα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε την πρόσκλησή του για μεταξύ τους ανοιχτή συζήτηση στην τηλεόραση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή