ΚΚΕ/ Παπαρήγα: Κριτήριο η καθημερινότητα

ΚΚΕ/ Παπαρήγα: Κριτήριο η καθημερινότητα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να μην καθορίσουν τη στάση τους στις εκλογές από την εικόνα των πολιτικών αρχηγών στο σημερινό τηλεοπτικό ντιμπέιτ κάλεσε χθες τους πολίτες η γ. γ. του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα. Μιλώντας σε εργαζόμενους στον Δήμο Πειραιά, η κ. Παπαρήγα, που μίλησε και στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης «Κανάλι 1», τόνισε ότι «οι πολίτες δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από το ντιμπέιτ» και ότι κριτήριο για την ψήφο είναι η ζωή και όχι τα λόγια. «Είναι η καθημερινότητα, το βιοτικό επίπεδο, η δουλειά, το εισόδημα, η σύνταξη, η Παιδεία, η Υγεία, το φυσικό και πνευματικό και πολιτιστικό περιβάλλον, η πολιτική της Ελλάδας στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη, παντού», επισήμανε.

Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν όχι με βάση πρόσφατες εντυπώσεις, αλλά κάνοντας αναδρομή. «Κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι ολόκληρη η εικοσαετία, διότι έτσι μόνο μπορεί να σταθμιστεί η ψήφος σωστά. Το ΚΚΕ 20 χρόνια τώρα σταθερά κάνει σωστή πρόγνωση, συμβάλλει στην οργάνωση των αγώνων και πάνω από όλα πιστεύει ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», τόνισε. Κατέληξε δε, λέγοντας ότι από τη θέση αυτή το κόμμα της αντιμετωπίζει τα προβλήματα των εργατών και των άλλων λαϊκών στρωμάτων της πόλης και της υπαίθρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή