ΛΑ.ΟΣ.: Κριτική σε Ν.Δ. για το Σκοπιανό

ΛΑ.ΟΣ.: Κριτική σε Ν.Δ. για το Σκοπιανό

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν θα θέσει «βέτο» στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της χθεσινής επίσκεψής του στην 72η ΔΕΘ.

Ο κ. Καρατζαφέρης επιχείρησε να πλήξει την εικόνα του πρωθυπουργού σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, υπογραμμίζοντας: «Δεν έχει πείσει για τις προθέσεις του… δεν αμφισβητώ τον πατριωτισμό του, αλλά αμφισβητώ τους χειρισμούς του».

Ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε εκβιαστικό το δίλημμα του πρωθυπουργού «αυτοδυναμία ή νέες εκλογές» και σημείωσε πως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Την ίδια στιγμή χρέωσε λάθη τακτικής και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου. «Εχω την αίσθηση ότι άργησε να κάνει το φίνις. Θα μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα και σαφώς θα είχε καλύτερα αποτελέσματα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή