Πολυμέτωπη επίθεση Παπαρήγα από τα Ναυπηγεία

Πολυμέτωπη επίθεση Παπαρήγα από τα Ναυπηγεία

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οξεία επίθεση εναντίον των δύο μεγάλων κομμάτων εξαπέλυσε χθες η γ. γ. του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε εργαζόμενους στα Ναυπηγεια Ελευσίνας, όπου περιόδευσε. «Δεν υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα σε γαλάζια ή πράσινη κυβέρνηση, καθώς και οι δύο προωθούν την ιδιωτικοποίηση», τόνισε η κ. Παπαρήγα.

Απευθυνόμενη στους εργαζόμενους, επισήμανε ότι απασχολούνται σε έναν κλάδο με ιδιαίτερες δυσκολίες, ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα ανεργίας, ενώ κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα για κρυφή ατζέντα στο ασφαλιστικό, με μέτρα που θα σημάνουν κατάργηση κεκτημένων των εργαζομένων και επιδείνωση της θέσης τους, όπως παράταση του χρόνου εργασίας και μείωση των εισοδημάτων και των συντάξεων.

Η γ. γ. του ΚΚΕ επανέλαβε ότι το συμφέρον των πολιτών είναι να αποδυναμωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα δύο μεγάλα κόμματα, να εισπράξουν από τις εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα και να ενισχυθεί το ΚΚΕ, που προασπίζεται τα δικαιώματα τους. Επανέλαβε τις βασικές θέσεις του ΚΚΕ για διασφάλιση των εργατικών δικαιωμάτων και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. «Αν τα δύο κόμματα κερδίσουν στις εκλογές της Κυριακής ποσοστό περίπου ίδιο με αυτό που είχαν αθροιστικά συγκεντρώσει στις προηγούμενες εκλογές, ανεξαρτήτως ποιο από τα δύο θα έρθει πρώτο, μας περιμένουν πολύ άσχημα χρόνια», τόνισε.

Το απόγευμα η κ. Παπαρήγα είχε συνάντηση με την Ενωση Εποχικών Δασοπυροσβεστών, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Η γ. γ. του ΚΚΕ θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά της στο 1997 Εκλογικό Τμήμα, στο 7ο και 10ο Λύκειο Περιστερίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή