«Πρότυπο ο πατριωτισμός του Γλέζου»

«Πρότυπο ο πατριωτισμός του Γλέζου»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωπική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε χθες ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέκος Αλαβάνος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. Ο κ. Αλαβάνος επέκρινε τον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι, όπως είπε, στις συγκεντρώσεις της Ν.Δ. η σημαία χρησιμοποιείται ως κομματικό σύμβολο. Αν ο πρωθυπουργός δεν είχε βουλευτική ασυλία θα έπρεπε να κινηθεί ο εισαγγελέας για προσβολή εθνικού συμβόλου, τόνισε, και πρόσθεσε ότι η σημαία υποβαθμίζεται όταν έρχεται να την αντικαταστήσει η πλαστική γαλάζια σημαία. Πρόσθεσε ότι το κόμμα του έχει διαφορετική αντίληψη για τον πατριωτισμό και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπαραθέτει τον πατριωτισμό του Μανώλη Γλέζου, που κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη. Σχολιάζοντας τις τελευταίες ομιλίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αλαβάνος είπε ότι ουσιαστικά ο κ. Παπανδρέου θέλει να φύγει η αριστερά. «Το πραγματικό δίλημμα είναι πίσω ή μπροστά με τον ΣΥΡΙΖΑ, που εκφράζει το μέλλον», δήλωσε.

Εκανε επίσης λόγο για «νευρικότητα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενισχύεται από πολίτες που προέρχονται από τον σοσιαλιστικό χώρο» Τέλος, προέβη σε άνοιγμα προς τη νέα γενιά, λέγοντας ότι αν σήμερα μπορούμε να μιλάμε για κύκνειο άσμα του δικομματισμού, αυτό οφείλεται στη νέα γενιά και τους «ταραξίες».

Ο κ. Αλαβάνος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης, στο 300ό Εκλογικό Τμήμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή