«Σωστή και δίκαιη λύση για την Ο.Α.»

«Σωστή και δίκαιη λύση για την Ο.Α.»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ενα από τα καλύτερα συστήματα αστικών συγκοινωνιών μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών πόλεων» κληροδότησε ο απερχόμενος υπουργός Μεταφορών – Επικοινωνιών Μιχ. Λιάπης στους πολίτες, όπως δήλωσε κατά την τελετή παράδοσης του χαρτοφυλακίου στον κ. Κωστή Χατζηδάκη. Κάνοντας απολογισμό, ο κ. Λιάπης αναφέρθηκε στο «πολύ σημαντικό έργο που έχει συντελεστεί» επί των ημερών του, επισημαίνοντας ότι «διαθέτουμε τα φθηνότερα εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών στην Ευρώπη». Στη συνέχεια, ο απερχόμενος υπουργός τόνισε ότι «διαθέτουμε το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό όλων των υπουργείων, με το οποίο μπορέσαμε όλοι μαζί να κρατήσουμε ψηλά το υπουργείο Μεταφορών – Επικοινωνιών». Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Λιάπης στην «εργασιακή ειρήνη που έχει επιτευχθεί στο υπουργείο», την οποία μάλιστα χαρακτήρισε μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία του υπουργείου.

«Αυτές τις μέρες μού ήρθαν όλα μαζί, εξελέγην στη Β΄ Αθηνών και μετά δέχτηκα το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού να αναλάβω το υπουργείο», εκμυστηρεύτηκε ο υπουργός Μεταφορών – Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης κατά την παραλαβή των αρμοδιοτήτων από τον προκάτοχό του. Ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να μελετήσει «τους φακέλους», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά. Οσον αφορά τα θέματα που θα κληθεί να διαχειριστεί, δήλωσε ότι ο διάλογος θα προηγείται μεν κάθε απόφασης, ωστόσο αυτός πρέπει να έχει ένα χρονοδιάγραμμα και δεν μπορεί να διαρκεί επ’ άπειρον. Τέλος, αναφερόμενος στο φλέγον θέμα της Ολυμπιακής, σημείωσε ότι θα διεκδικήσει μία σωστή και δίκαιη λύση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή