Μάχη στο ΠΑΣΟΚ για τους εκλέκτορες

Μάχη στο ΠΑΣΟΚ για τους εκλέκτορες

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ορατός είναι στο ΠΑΣΟΚ ο κίνδυνος μιας νέας σύγκρουσης κορυφής, αναλόγου κλίμακος με την προχθεσινή της θυελλώδους συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στο Πολιτικό ή το Εθνικό Συμβούλιο που έχει προγραμματισθεί να συνέλθουν στα τέλη της προσεχούς εβδομάδας. Επιτελείς του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρουν ότι ο κατάλογος των μελών και φίλων του κόμματος, που θα είναι σε θέση να ψηφίσουν στην εκλογή της 11ης Νοεμβρίου, θα πρέπει να «κλείσει» αρκετές ημέρες νωρίτερα, προκειμένου να διασφαλισθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Η πλευρά του διεκδικητή της αρχηγίας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ωστόσο, αναμένεται να επιμείνει στην πρόταση ο κατάλογος να παραμείνει ανοιχτός έως την ώρα της κάλπης, επικαλούμενη προγενέστερη συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών. Το θέμα, παρότι εμφανίζεται ως διαδικαστικό, έχει κρίσιμη σημασία, καθώς θα προσδιορίσει τη σύνθεση του εκλεκτορικού σώματος από το οποίο θα αναδειχθεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή