Μερική αναδίπλωση για ταραχές και Βατοπέδι

Μερική αναδίπλωση για ταραχές και Βατοπέδι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διορθωτική στροφή σε σχέση με τις έως τώρα θέσεις της κυβέρνησης για τα επεισόδια που έχουν συγκλονίσει τη χώρα, αλλά και αναφορικά με την υπόθεση του Βατοπεδίου, επιχείρησε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τις Βρυξέλλες.

Ο κ. Καραμανλής διαχώρισε σαφώς τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των νέων από τα ακραία φαινόμενα βίας και καταστροφών, κάλυψε πλήρως τους χειρισμούς του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και διατύπωσε αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν τον κατονόμασε.

Παράλληλα, αναγνώρισε εμμέσως ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για το Βατοπέδι, δεσμευόμενος να τοποθετηθεί αναλυτικά μετά το πόρισμα της Εξεταστικής.

Απαντώντας, τέλος, στη φιλολογία περί πρόωρων εκλογών, υπογράμμισε ότι «η χώρα χρειάζεται στιβαρό χέρι στο πηδάλιο. Αυτό είναι το μέλημα της κυβέρνησης και όχι τα σενάρια για εκλογές και διαδοχές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή