Βίντεο και παραστατικά στα χέρια του ανακριτή

Βίντεο και παραστατικά στα χέρια του ανακριτή

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στοιχεία αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις λαμβάνει ο 20ός τακτικός ανακριτής κ. Απόστολος Ζαβιτσάνος, ο οποίος ερευνά τη λεγόμενη «υπόθεση Παυλίδη», λίγες ημέρες πριν καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο για εκβίαση κ. Π. Ζαχαρίου, στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου κ. Αριστοτέλη Παυλίδη.

Ο εκπρόσωπος της SAOS Ferries κ. Φώτης Μανούσης απέστειλε στον ανακριτή τέσσερις βιντεοταινίες, στις οποίες απεικονίζονται συναντήσεις του με τον κατηγορούμενο κ. Π. Ζαχαρίου. Σύμφωνα με τον κ. Μανούση, ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Αιγαίου τον εκβίαζε προκειμένου η SAOS Ferries να αποκτήσει πρόσβαση στα δρομολόγια της άγονης γραμμής.

Κατάθεση στον ανακριτή έδωσαν χθες και δύο υπάλληλοι της εταιρείας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την έκδοση επιταγών και την ανάληψη μετρητών από τράπεζα με εντολή του κ. Μανούση.

Εν τω μεταξύ στα χέρια του ανακριτή βρίσκονται από χθες παραστατικά που απέστειλε ο πρώην υπουργός Αιγαίου κ. Αριστοτέλης Παυλίδης. Τα εν λόγω παραστατικά άπτονται της αγοράς ακινήτου από την κόρη του κ. Παυλίδη. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Αιγαίου, για την αγορά αυτή έλαβε δάνειο 100.000 ευρώ από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο εν συνεχεία δεν επιθυμούσε την επιστροφή των χρημάτων. Επιπλέον, η κόρη του κ. Παυλίδη φέρεται να έλαβε γι’ αυτόν τον σκοπό τραπεζικό δάνειο 100.000 ευρώ, το οποίο εμφανίζεται να αποπληρώθηκε άμεσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή