Τα «αγκάθια» Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ στον δρόμο προς τις εκλογές

Τα «αγκάθια» Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ στον δρόμο προς τις εκλογές

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρά διαφορετικών προβλημάτων καλούνται να αντιμετωπίσουν ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στην αφετηρία της προεκλογικής περιόδου, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί από χθες θύελλα μετά την άρνηση του Αλέκου Αλαβάνου να αποχωρήσει από την ηγεσία.

Βασικό ζητούμενο για τη Νέα Δημοκρατία είναι η επανασυσπείρωση των οπαδών της, μετά τις εσωκομματικές εντάσεις που προκάλεσε η απόφαση για πρόωρες εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ έχει ως προτεραιότητα την περαιτέρω ενίσχυση του ηγετικού προφίλ του προέδρου του κόμματος, καθώς ο πρωθυπουργός αναδεικνύει ήδη ως κυρίαρχο δίλημμα της επερχόμενης αναμέτρησης ποιος πολιτικός ηγέτης είναι ο καταλληλότερος για να διαχειριστεί την οικονομική κρίση.

Οι ρυθμίσεις

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου θέτει σε ισχύ η κυβέρνηση τις μη ψηφισθείσες από τη Βουλή ρυθμίσεις για την απόσυρση των Ι.Χ. αυτοκινήτων, την πληρωμή του ΦΠΑ σε δόσεις, την αναστολή πλειστηριασμών και την αύξηση των επισφαλειών των επιχειρήσεων. Επίσης το ΥΠΕΧΩΔΕ εξέδωσε χθες την ερμηνευτική εγκύκλιο για τους ημιυπαίθριους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή