Επίθεση από Παπαρήγα σε ΛΑΟΣ

Επίθεση από Παπαρήγα σε ΛΑΟΣ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πανστρατιά για την υπερψήφιση του ΚΚΕ κάλεσε η γ. γ του ΚΚΕ κ. Αλ. Παπαρήγα, ζητώντας από τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στον δικομματισμό στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Η κ. Παπαρήγα απευθύνθηκε ειδικότερα στον λαϊκό κόσμο του ΠΑΣΟΚ και στους ανένταχτους της Αριστεράς, καθώς επίσης και σε εκείνους που αμφισβητούν επιλογές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για να υπογραμμίσει την ανάγκη να υπάρξει ένα μεγάλο ριζοσπαστικό κίνημα ρήξης και ανατροπής.

Αναφερόμενη στο ΛΑΟΣ και στους Οικολόγους Πράσινους, υποστήριξε ότι δεν έχουν διαφωνίες αρχής με τα δύο μεγάλα κόμματα και ότι απλώς επιδιώκουν να έχουν δύναμη για να παζαρέψουν τη συμμετοχή τους σε αντιλαϊκή κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «αφερέγγυο». «Το δήθεν ατού του, η ενότητα της Αριστεράς, τινάχθηκε στον αέρα» είπε.

Ιδιαίτερα σκληρή

Η γ. γ. του ΚΚΕ εξαπέλυσε ιδιαίτερα σκληρή επίθεση κατά του ΛΑΟΣ, λέγοντας ότι ο ρόλος του είναι ειδικός και επικίνδυνος και πως είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, στην εξυπηρέτηση του εκμαυλισμού των λαϊκών στρωμάτων.

«Εμείς θα ξεσκεπάζουμε τον ΛΑΟΣ, γιατί συνδυάζει το σύνθημα πατρίς – θρησκεία – οικογένεια και με έναν απίστευτο αμοραλισμό», ανέφερε.

Ερωτηθείσα σχετικά με την απόφαση του κ. Αλέκου Αλαβάνου να μην κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές καθώς και για τις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαδραματίζει αρνητικό ρόλο στην ανάγκη ριζοσπαστικοποίησης που επιβάλλουν οι καιροί. «Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι θεωρεί ξεπερασμένη την ταξική πάλη, θέλει μια εκσυγχρονισμένη σοσιαλδημοκρατία και παραδέρνει σε αντιφάσεις», επισήμανε.

Σχετικά με τα «ντιμπέιτ», ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ είναι αντίθετο σε μια αντιπαράθεση Καραμανλή – Παπανδρέου και υπογράμμισε ότι χρειάζεται να τεθούν κοινές ερωτήσεις για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Πρόσθεσε ότι «ουσιαστικά, το ντιμπέιτ όπως γίνεται, δεν προσθέτει τίποτα, απλώς πριμοδοτεί την αηδία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή