Από την ΕΥΠ στον ΛΑΟΣ ο κ. Κοραντής

Από την ΕΥΠ στον ΛΑΟΣ ο κ. Κοραντής

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με παραπομπή στην αμερικανική παράδοση, που θέλει στελέχη των μυστικών υπηρεσιών ενίοτε να μεταπηδούν στην πολιτική, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ανακοίνωσε χθες ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματός του, στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, θα είναι ο τέως διοικητής της ΕΥΠ, πρέσβης Ιωάννης Κοραντής. Η ανακοίνωση έγινε έπειτα από συνάντηση των κ. Καρατζαφέρη και Κοραντή, με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και άλλων εκπλήξεων στους συνδυασμούς τις επόμενες ημέρες. Ο κ. Κοραντής, από την πλευρά του, δήλωσε από χθες «στέλεχος του ΛΑΟΣ» και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του κόμματος για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ο κ. Καρατζαφέρης ευχήθηκε στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας πορεία ανάλογη με εκείνη του πατρός Μπους στις ΗΠΑ, ο οποίος διετέλεσε αρχηγός της CIA πριν μεταπηδήσει στον Λευκό Οίκο.

Χθες ανακοινώθηκε, επίσης, η υποψηφιότητα στην Α΄ Περιφέρεια Πειραιά με τον ΛΑΟΣ της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην κολύμβηση κ. Αργυρούς Κωστάρογλου, ενώ αργά το βράδυ επρόκειτο να συνέλθει η εκτελεστική γραμματεία του κόμματος για το θέμα των υποψηφιοτήτων και της οριστικοποίησης των συνδυασμών.

Ο κ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, υπεραμύνθηκε της πρότασής του προς τον Ηλία Ψινάκη να είναι υποψήφιος, πρόσθεσε όμως ότι το έκανε αργά και δεν πρόλαβε η ιδέα να επωαστεί. Επιπλέον, αναφερόμενος στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών εξέφρασε τη διαφωνία του με τον τρόπο που αυτό έγινε στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Αντιπρότεινε συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στην οποία να συμφωνηθεί πρόγραμμα τηλεοπτικών εμφανίσεων του κάθε αρχηγού χωριστά, ο οποίος θα καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις πέντε δημοσιογράφων, που θα ορισθούν από την Ενωση Συντακτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή