Εκτός συνδυασμών ΠΑΣΟΚ μένει ο κ. Γ. Πασχαλίδης

Εκτός συνδυασμών ΠΑΣΟΚ μένει ο κ. Γ. Πασχαλίδης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφαση να μην είναι υποψήφιος στον νομό Πέλλας στις επερχόμενες εκλογές γνωστοποίησε αιφνιδιαστικά χθες ο πρώην υπουργός κ. Γ. Πασχαλίδης. Στη δήλωση στην οποία προέβη, ο κ. Πασχαλίδης απέφυγε τις αιχμές κατά της Ιπποκράτους. Ομως, πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην υπουργός ενοχλήθηκε από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου στον νομό Πέλλας, καθώς εκτίμησε πως προωθήθηκαν δύο συγκεκριμένες υποψηφιότητες στον νομό, με στόχο να του «κόψουν» σταυρούς και η έδρα του ΠΑΣΟΚ να καταλήξει σε υποψήφιο που πρόσκειται στον κ. Γιώργο Παπανδρέου. Τούτο εξηγεί εξάλλου και το γεγονός ότι ο κ. Πασχαλίδης δεν ανακοίνωσε την επιλογή του τις προηγούμενες ημέρες, αλλά την επομένη της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ.

Στη δήλωσή του, ο κ. Πασχαλίδης αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Στις συνθήκες που διαμορφώνονται σήμερα στον νομό Πέλλας παραχωρώ, στο όνομα της χρήσιμης ανανέωσης, τη θέση που μου προτάθηκε στο ψηφοδέλτιο στη νεότερη γενιά των στελεχών, που εκδήλωσαν αληθινό ενδιαφέρον συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες».

Ο κ. Πασχαλίδης καταλήγει: «Συνεχίζω τον πολιτικό μου αγώνα υπέρ των θέσεων του ΠΑΣΟΚ και θυμίζω σε όσους έχουν λόγους να ξεχνούν αυτή τη θλιβερή ιστορία των λευκών ψηφοδελτίων, πως στις 9 Μαΐου 2005, με την απόφαση 12/2005 του εκλογοδικείου, οδηγήθηκα παρανόμως εκτός Κοινοβουλίου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή