Ταραχή στη Ν.Δ. φέρνουν οι λίστες

Ταραχή στη Ν.Δ. φέρνουν οι λίστες

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρές αναταράξεις προκαλεί στο εσωτερικό της Ν.Δ. η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος, από τα οποία αποκλείστηκαν οι πρώην υπουργοί Σάββας Τσιτουρίδης, Αριστοτέλης Παυλίδης και Πέτρος Δούκας, ενώ νωρίτερα είχε αποχωρήσει «οικειοθελώς» ο κ. Βασίλης Μαγγίνας. Ο κ. Τσιτουρίδης αντέδρασε με ιδιαίτερη οξύτητα, σε σημείο που κατήγγειλε «εκλεκτούς της διαπλοκής, που κάνουν κουμάντο στη Ρηγίλλης και στο Μαξίμου».

Την αναταραχή από τους ισχυρισμούς Τσιτουρίδη επέτεινε η κριτική υπουργών και βουλευτών πως, κατά τον αποκλεισμό στελεχών τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν δικαίως ή αδίκως σε σκανδαλώδεις υποθέσεις, ίσχυσε λογική δύο ταχυτήτων. Και τούτο διότι στους συνδυασμούς συμμετέχουν οι κ. Ευάγγελος Μπασιάκος και Αλέξανδρος Κοντός, οι οποίοι κατείχαν χαρτοφυλάκια την περίοδο που η υπόθεση Βατοπεδίου βρισκόταν σε εξέλιξη.

Μάλιστα, καθώς οι δημοσκοπήσεις βαίνουν επιδεινούμενες για τη Ν.Δ., στο Μέγαρο Μαξίμου φτάνουν από χθες ισχυρά μηνύματα για την ανάγκη ανάληψης θεαματικών πρωτοβουλιών και ισχυρής ανανέωσης του ψηφοδελτίου Επικρατείας, επικεφαλής του οποίου πληροφορίες φέρουν να προορίζεται ο κ. Μιλτιάδης Εβερτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή