Στήριξη Καρατζαφέρη στο έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Στήριξη Καρατζαφέρη στο έργο της ΕΛ.ΑΣ.

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επίσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνέχισε χθες την προεκλογική εκστρατεία του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Επειτα από συνάντηση με τα ανώτατα στελέχη της ΓΑΔΑ και εκπροσώπους των υπηρεσιών, ο κ. Καρατζαφέρης ξεναγήθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων και σε δηλώσεις του εξέφρασε στήριξη στο έργο της αστυνομίας.

«Η Αστυνομία πρέπει να προστατευθεί. Τον τελευταίο καιρό έτυχε διαφόρων βολών και διαβολών. Αυτή η απαξίωση και ο ευτελισμός λειτουργούν αρνητικά στο έργο, το οποίο καλείται να επιτελεί καθημερινώς η Αστυνομία. Στηρίζουμε την Ελληνική Αστυνομία. Πιστεύουμε ότι είναι ο κυρίαρχος πυλώνας για κοινωνική ειρήνη. Γερή Αστυνομία σημαίνει περισσότερη ασφάλεια για τον πολίτη», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Απευθυνόμενος προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Γιάννη Ραχωβίτσα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι δεν θα επιτρέψουν, με τη σωστή μέριμνα, «να επαναληφθούν τα ακραία και εκφυλιστικά για τη Δημοκρατία φαινόμενα του Δεκεμβρίου που πέρασε». Ανέφερε, τέλος, ότι η Αστυνομία έχει περισσότερους άντρες και γυναίκες από κάθε άλλη χώρα με αυτόν τον πληθυσμό και πρόσθεσε πως «αυτό που λείπει είναι να την αφήσουμε ήσυχη να κατευθύνει τα του οίκου της».

Ο κ. Ραχωβίτσας διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ότι η αστυνομία κάνει ό,τι είναι απαραίτητο, ώστε να εξελιχθεί ομαλά η προεκλογική διαδικασία για όλα τα κόμματα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1», ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα. Οπως είπε, η πιθανότητα αυτή είναι υπαρκτή εάν το ΠΑΣΟΚ δεν εξασφαλίσει 150 έδρες και δεν αποκλείεται από μια τέτοια εξέλιξη να προκύψουν εκπλήξεις. Ως προς την ικανότητα του Γιώργου Παπανδρέου να διαχειριστεί τα σοβαρά προβλήματα της χώρας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε ότι μένει να δοκιμαστεί, να φανεί τι έχει να προτείνει και πώς θα το υλοποιήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή