Δειλά χαμόγελα στην Κουμουνδούρου

Δειλά χαμόγελα στην Κουμουνδούρου

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χαμόγελα επέστρεψαν έπειτα από αρκετούς μήνες στην Κουμουνδούρου καθώς επικρατεί διάχυτη ικανοποίηση από την εμφάνιση του κ. Αλ. Τσίπρα στο προχθεσινό ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών. Εμπειρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόνιζαν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΝ κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού, όπως υποστήριζαν, πέτυχε στην πρώτη του εμφάνιση σε τηλεοπτική αναμέτρηση να παρουσιάσει πειστικά και με σαφήνεια τις προγραμματικές προτάσεις του κόμματος στις θεματικές ενότητες που τέθηκαν. Θετικά επίσης αποτιμάται η ψύχραιμη αυτοκριτική διάθεση που επέδειξε ο κ. Τσίπρας στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με την κάθετη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις. Τα ίδια στελέχη θεωρούν ότι τόσο η ερώτηση του πρόεδρου του ΣΥΝ προς τον πρωθυπουργό για τους απασχολούμενους σε προγράμματα Stage αλλά και η αντίδραση του κ. Κ. Καραμανλή, προσέδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην προχθεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση. Εκτιμούν, τέλος, ότι σε χρονική στιγμή κατά την οποία καταγράφεται εκτεταμένη αποσυσπείρωση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, η συνολική παρουσία του κ. Αλ. Τσίπρα στο ντιμπέιτ μπορεί να αποτελέσει την απαρχή συσπείρωσης της εκλογικής βάσης, ανακόπτοντας διαρροές προς το ΠΑΣΟΚ και τους Οικολόγους.

Χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΝ επισκέφθηκε τον «Ευαγγελισμό» όπου παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το σύστημα υγείας τονίζοντας ότι «τα δημόσια νοσοκομεία είναι χώροι κοινωνικής προσφοράς». Μιλώντας σε εργαζόμενους και ασθενείς, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ της ριζικής αναμόρφωσης και αναβάθμισης του ΕΣΥ, ενώ εξήρε την προσφορά του νοσηλευτικού προσωπικού αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Γ. Παπανδρέου για πρόσφατες δηλώσεις του. «Εκατοντάδες εργαζόμενοι στερούνται τα ρεπό, στερούνται τις άδειές τους, δεν πληρώνονται υπερωρίες και το κάνουν αυτό γιατί θέλουν να προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους. Και είναι απαράδεκτο κάποιοι να μιλάνε γενικά για τα νοσοκομεία, χαρακτηρίζοντάς τα ως άντρα της διαφθοράς», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή