Οι θέσεις Σουφλιά για την Ανάβυσσο

Οι θέσεις Σουφλιά για την Ανάβυσσο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίδραση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Σουφλιά προκάλεσε η ερώτηση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Σίας Κοσιώνη στο ντιμπέιτ, σχετικά με την αντιμετώπιση από τον πρωθυπουργό της υπόθεσης της κατοικίας του στην Ανάβυσσο. Ο υπουργός υποστήριξε για ακόμη μια φορά ότι το πρόβλημα ήταν τυπικό και δημιουργήθηκε με ευθύνη της Πολεοδομίας Μαρκοπούλου. Και πως δεν επιλύθηκε με την παρέμβαση υπηρεσίας του υπουργείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά προχθές το βράδυ το ΥΠΕΧΩΔΕ, οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης απεφάνθησαν ότι η Πολεοδομία Μαρκοπούλου εντελώς αδικαιολόγητα δεν είχε εκδώσει την αναθεώρηση της άδειας από την πρώτη στιγμή. «Είναι απόλυτα ψευδές ότι η αναθεώρηση της άδειας για το σπίτι μου, 110 τετραγωνικών, δήθεν έγινε επειδή απεφάνθη το Κεντρικό Συμβούλιο Χωροταξίας Οικισμού Περιβάλλοντος», αναφέρει η δήλωση του κ. Σουφλιά. «Το ΣΧΟΠ είχε εκδώσει ομόφωνη απόφαση θετική για την περίπτωσή μου, την οποία όμως ουδέποτε χρησιμοποίησα ακριβώς επειδή αυτό το Συμβούλιο εποπτεύεται από το ΥΠΕΧΩΔΕ», κατέληξε. Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρώτησε τον πρωθυπουργό για ποιον λόγο υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση στην υπόθεση του αυθαιρέτου Σουφλιά από εκείνη της βίλας – αναψυκτηρίου του πρώην υπουργού Απασχόλησης κ. Βασ. Μαγγίνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή