88.000 ηλεκτρονικές ψήφοι στον… Αλί Μπαμπά

88.000 ηλεκτρονικές ψήφοι στον… Αλί Μπαμπά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαινόμενο ο Αδωνις Γεωργιάδης. Προτού μπει αυτός στο facebook μπήκε η φωτογραφία του με τίτλο «Αδωνις Γεωργιάδης, η ελληνική βουβουζέλα;». Εν πάση περιπτώσει, ο αντίπαλος του κ. Π. Ψωμιάδη, ο Μ. Μπόλαρης, έχει καταφύγει σε δικτυακά κόλπα, παλαιάς κοπής. Σαν να πρόκειται για φυλλάδιο υποψηφίου της περασμένης δεκαετίας, στο δικό του facebook κάθε παλαιοπασόκος ψηφοφόρος αγαλλιάζει βλέποντας την πινακοθήκη του σοσιαλισμού: ρετρό φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου, έντεκα πόζες του Γιώργου Παπανδρέου και άλλα καλούδια απ’ το χρονοντούλαπο της ιστορίας. Οσο για εκείνους που ήδη χειρίζονται το Διαδίκτυο με άνεση… ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν πράγματι επιδόθηκαν στην ευγενή τέχνη του σαμποτάζ, τη γνωστή και ως «spam». Αλλά στη σελίδα του Κ. Γκιουλέκα στο Facebook, κάποιος απ’ τους υποτιθέμενους «φίλους» του έχει ανοίξει συζήτηση με το φλέγον εκλογικό θέμα «Γάτες: φορείς πολιτισμού και ομαδικότητας»!

Κι όπως παλιά στις κάλπες της Αττικής ο Βασίλης Λεβέντης πήρε 10.000 ψήφους, έτσι και τώρα, στην κάλπη του facebook 88.000 (!) άτομα ψηφίζουν για δήμαρχο τον… Αλί Μπαμπά. Οι σχεδόν 90.000 υποστηρικτές της σελίδας του επιμένουν: «Ψηφίστε τον Αλί Μπαμπά. Αυτός έχει μόνο σαράντα κλέφτες»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή