Αλέξανδρος Κοντός: Εδωσα μάχες κατά της μονής

Αλέξανδρος Κοντός: Εδωσα μάχες κατά της μονής

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανυπόστατες χαρακτήρισε τις εις βάρος του κατηγορίες ο πρώην υπουργός κ. Αλέξανδρος Κοντός. «Ολη η επιχειρηματολογία στην οποία στηρίχθηκε το κατηγορητήριο είναι αβάσιμη και εκθέτει πολιτικά τους εμπνευστές του», σημείωσε ο κ. Κοντός και πρόσθεσε ότι «δεν έχει διαπιστωθεί ούτε κατ’ ελάχιστον οτιδήποτε σε βάρος του». Ο κ. Κοντός ανέφερε πολλές φορές ότι ήταν πάντοτε πολέμιος της μονής Βατοπεδίου, υποστηρίζοντας ότι ακόμα και οι Εφραίμ και Αρσένιος είχαν ομολογήσει πως ούτε τυχαία ήθελαν να τον συναντήσουν.

«Εδωσα πάντοτε μάχες κατά των διεκδικήσεων της μονής», συμπλήρωσε και επικαλέστηκε για την ορθότητα των ισχυρισμών του και τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής. «Είναι αυθαίρετα και άνευ λογικής τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε η πλειοψηφία της Επιτροπής», υπογράμμισε ο κ. Κοντός και συνέχισε: «Αδικα διασύρομαι τόσα χρόνια».

Κατέληξε πάντως τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να «συμβιβαστεί» με λογικές παραγραφών, δηλώνοντας πως θα εξαντλήσει όλα τα νομικά και συνταγματικά περιθώρια για να μείνει καθαρό το όνομά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή