Πέτρος Δούκας: Κανείς να μη βρεθεί στη θέση μου

Πέτρος Δούκας: Κανείς να μη βρεθεί στη θέση μου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εύχομαι κανείς από εσάς να μη βρεθεί στη θέση μου», κατέληξε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Καραμανλή, κάνοντας λόγο για πράξη πολιτικής μικρότητας της πλειοψηφίας.

Πουθενά στον κόσμο δεν διώκεται υπουργός επειδή τήρησε τη νομιμότητα, δέχθηκε τις ανεπηρέαστες και ομόφωνες αποφάσεις των συνταγματικά κατοχυρωμένων οργάνων, επισήμανε ο κ. Δούκας, προσθέτοντας ότι τη νομική ακροβασία που επιχειρούν, θα τη βρουν μπροστά τους οι ίδιοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που θα κληθούν να απολογηθούν για πράξεις, ανεξάρτητες της δικής τους βούλησης.

Ο κ. Δούκας επέμεινε ιδιαίτερα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, επαναλαμβάνοντας ότι είχε κριθεί όταν ο ίδιος ανέλαβε. Σχολίασε πάντως το οξύμωρο της παραπομπής του ως εξής. Η ιδιοκτησία επί των παραλίμνιων βρίσκεται στο εφετείο, για δε τη λίμνη Βιστωνίδα μόλις το καλοκαίρι ασκήθηκε προσφυγή… η υπόθεση θα τρέξει σε βάθος χρόνου. «Για πολλά χρόνια δεν θα ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης, αλλά εμείς θα έχουμε εν τω μεταξύ παραπεμφθεί», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή