Σαμαράς: Δεν συνεργαζόμαστε με εκείνους που αποδέχονται το Μνημόνιο

Σαμαράς: Δεν συνεργαζόμαστε με εκείνους που αποδέχονται το Μνημόνιο

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνητικός στην προοπτική συναινέσεων με την κυβέρνηση υπό τα υφιστάμενα δεδομένα εμφανίζεται, στη συνεντευξή του στην «Κ», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι «με όσους αποδέχονται τα αδιέξοδα του Μνημονίου δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απορρίπτει, παράλληλα, το ενδεχόμενο κυβερνήσεως «μεγάλου συνασπισμού» με τεχνοκράτες σε θέσεις – κλειδιά, υποστηρίζοντας πως «είναι ευθύνη του πολιτικού» να λαμβάνει τις αποφάσεις.

Επίσης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιμένει στην ορθότητα της αντιμνημονιακής προσέγγισης, την οποία ακολουθεί, και τονίζει ότι έχει δικαιωθεί η θέση του πως απαιτείται άμεσα αλλαγή του μείγματος οικονομικής πολιτικής. Τέλος, ο κ. Σαμαράς χαρακτηρίζει «αστειότητες» ότι έχει εγκλωβιστεί σε μια ομάδα «Ταλιμπάν» της απολύτου εμπιστοσύνης του, ενώ προαναγγέλλει αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του κόμματός του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή