Επικίνδυνη γενίκευση εκτρόπων εναντίον βουλευτών

Επικίνδυνη γενίκευση εκτρόπων εναντίον βουλευτών

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πληθαίνουν διαρκώς τα επεισόδια και τα φαινόμενα αποδοκιμασίας εις βάρος κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών, που πλέον οδηγούν σε κατακόρυφη κλιμάκωση της έντασης στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Χθες, «Αγανακτισμένοι» διέκοψαν στα Τρίκαλα τηλεοπτική συζήτηση στην οποία συμμετείχε η τοπική βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη και την αποδοκίμασαν έντονα.

Επίσης, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των οικονομικών μέτρων υποδέχθηκαν εργαζόμενοι στην ΕΒΟ Αιγίου τον υφυπουργό Εργασίας Γιάννη Κουτσούκο, ο οποίος επισκέφθηκε την Πάτρα. Τα τελευταία περιστατικά οδηγούν «στο κόκκινο» την αντιπαράθεση κυβέρνησης και Κουμουνδούρου, καθώς από το κυβερνών κόμμα υποστηρίζεται ευθέως πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενθαρρύνουν ή έχουν ενεργό συμμετοχή στα επεισόδια. Μάλιστα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης έκανε χθες λόγο για «γκοτζαμάνηδες χωρίς τρίκυκλα» και αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, «αρχιστράτηγο του μπάχαλου». Απαντώντας, ο ΣΥΝ υποστήριξε πως η Ιπποκράτους υιοθετεί «γκεμπελίστικες μεθόθους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή