Νέες έντονες αποδοκιμασίες

Νέες έντονες αποδοκιμασίες

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα επεισόδια αποδοκιμασίας στελεχών του ΠΑΣΟΚ προστέθηκαν στη μακρά λίστα των τελευταίων μηνών, με «θύματα» αυτή τη φορά τη βουλευτή Τρικάλων κ. Σούλα Μερεντίτη και τον υφυπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Κουτσούκο.

Συγκεκριμένα, κραυγάζοντας συνθήματα εναντίον των βουλευτών που υπερψήφισαν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ομάδες αυτοαπακολούμενων «Αγανακτισμένων» ματαίωσαν χθες στα Τρίκαλα τηλεοπτική συζήτηση στην οποία έπαιρνε μέρος η τοπική βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σούλα Μερεντίτη.

Τριάντα περίπου άτομα εισέβαλαν στο στούντιο τηλεοπτικού σταθμού την ώρα που η κ. Μερεντίτη παραχωρούσε συνέντευξη και άρχισαν να την αποδοκιμάζουν.

Απειλητικές διαθέσεις

Εκστόμισαν βαρύτατες εκφράσεις εναντίον της, αλλά και των κυβερνητικών βουλευτών, και προς στιγμήν επικράτησε πανικός, καθώς μερικοί εξ αυτών κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις.

Ενώπιον του κινδύνου ανεξέλεγκτων καταστάσεων η βουλευτής με τη βοήθεια ανδρών της αστυνομίας που έσπευσαν επιτόπου, καθώς το επεισόδιο έγινε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, φυγαδεύτηκε απο την πίσω πόρτα του κτιρίου.

Οι «Αγανακτισμένοι» αποχώρησαν αφού διάβασαν on air κατάλογο με αιτήματά τους.

Εν τω μεταξύ, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των οικονομικών μέτρων υποδέχθηκαν εργαζόμενοι στην ΕΒΟ Αιγίου τον υφυπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Κουτσούκο, ο οποίος επισκέφθηκε χθες την Πάτρα για την παρουσίαση προγράμματος που αφορά ανέργους. Οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από ξενοδοχείο στο Ρίο, ενώ η ισχυρή παρουσία της αστυνομίας απέτρεψε την κλιμάκωση της έντασης.

Αλυσίδα αστυνομικών

Μάλιστα, κάποια στιγμή, οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να κινηθούν προς την είσοδο του συνεδριακού κέντρου, αλλά οι αστυνομικοί σχημάτισαν αλυσίδα και τους εμπόδισαν.

Μπροστά στο ενδεχόμενο κλιμάκωσης της έντασης ο υφυπουργός Εργασίας συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου, άκουσε το βασικό αίτημά τους να μην κλείσει το εργοστάσιο της ΕΒΟ στο Αίγιο και υποσχέθηκε να μεσολαβήσει για συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Λίγη ώρα νωρίτερα οι συγκεντρωμένοι είχαν αποδοκιμάσει και την βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ κ. Μαρία Κυριακοπούλου, κατά την προσέλευσή της στη συνάντηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή