Συμφωνία συνεργασίας με το κυβερνών κόμμα του κ. Πούτιν

Συμφωνία συνεργασίας με το κυβερνών κόμμα του κ. Πούτιν

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμμάχους πέραν των ορίων της Ε.Ε. αναζητεί εσχάτως η Νέα Δημοκρατία. Στη λογική αυτή, ο αντιπρόεδρος του κόμματος κ. Δημ. Αβραμόπουλος μετέβη στη Μόσχα όπου σε μία κίνηση στρατηγικής σημασίας, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το «αδελφό» κόμμα «Ενωμένη Ρωσία».

Κατά την παραμονή του στη ρωσική πρωτεύουσα, ο κ. Αβραμόπουλος και τα μέλη της «γαλάζιας» αποστολής είχαν εκτεταμένες συζητήσεις με στελέχη του κυβερνητικού κεντροδεξιού ρωσικού κόμματος του κ. Πούτιν για την οικονομική κρίση και την πιθανότητα μετατροπής της από ευρωπαϊκή σε παγκόσμια.

«Η Ε.Ε. και όλοι εμείς, πρέπει να μοιραστούμε την προσπάθεια για να ξεπεράσουμε την κρίση που απειλεί όχι μόνο τις οικονομίες μας, αλλά και την κοινωνική μας συνοχή, αλληλεγγύη και ενότητα», δήλωσε ο κ. Δημ. Αβραμόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό  Russia Today. Η συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της Ρωσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, προβλέπει συνεργασία στους τομείς του εμπορίου, της βιομηχανίας, της ενέργειας, του τουρισμού, της ναυτιλίας, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή