Βολές από Γ. Νταβρή κατά του Π. Καμμένου

Βολές από Γ. Νταβρή κατά του Π. Καμμένου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταλογίζοντας στον κ. Πάνο Καμμένο ότι «δεν έχει τις δυνατότητες να ηγηθεί», ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γ. Νταβρής απέκλεισε χθες κάθε πιθανότητα επιστροφής του στους Ανεξάρτητους Ελληνες, απορρίπτοντας απαξιωτικά την έμμεση πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος με τη φράση «διαγράφεται μέχρι να γυρίσει σπίτι του».

Ο πρώην στρατιωτικός, που έδωσε χθες σωρεία συνεντεύξεων, άφησε ακόμη και υπαινιγμούς για τη διαχείριση των οικονομικών των ΑΝΕΛ, ενώ χαρακτήρισε ζήτημα «υψίστης ηθικής» την άρνηση του κ. Καμμένου να διευκρινίσει προσφάτως αν μετέβη στην Κουρσεβέλ για διακοπές.

Συνάδελφοί του, ωστόσο, έδιδαν και μια διαφορετική εξήγηση της επιλογής ρήξης που αποφάσισε ο κ. Νταβρής, απουσιάζοντας από την προχθεσινή κοινοβουλευτική ομάδα και προκαλώντας έτσι μόνος του τη διαγραφή του. «Εφυγε γιατί κατάλαβε ότι λόγω της πιθανής συμμετοχής του πρώην υφυπουργού της Ν.Δ. Ν. Νικολόπουλου στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα δεν θα είχε πιθανότητες επανεκλογής». Την παράμετρο αυτή, ωστόσο, δεν διέψευσε ούτε ο ίδιος ο κ. Νταβρής, καθώς επέκρινε χθες τον κ. Καμμένο και για την επιλογή του να προσεγγίσει τον κ. Νικολόπουλο, τον οποίο αποκάλεσε «τραβεστί αντιμνημονιακό».

Ας σημειωθεί, πάντως, πως παρά τις αντιμνημονιακές «κορώνες» που χρησιμοποίησε και χθες ο διαγραφής βουλευτής, φήμες τον ήθελαν να προωθεί τη μετεγγραφή του στη Ν.Δ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή