Φώφη Γεννηματά: Ο κ. Μητσοτάκης ασκεί επικίνδυνη μυστική διπλωματία

Φώφη Γεννηματά: Ο κ. Μητσοτάκης ασκεί επικίνδυνη μυστική διπλωματία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «μυστική διπλωματία» κατηγορεί τον Πρωθυπουργό η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, σε σχόλιό της για το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εφημερίδες The Times, Frankfurter Allgemeine Zeitung και Le Monde.

«Από άρθρα του Πρωθυπουργού στον διεθνή τύπο, πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει ‘έγγραφη συμφωνία’ με την Τουρκία κατά την τριμερή συνάντηση του Βερολίνου. Ο κ. Μητσοτάκης το απέκρυψε και από τα κόμματα και από τον ελληνικό λαό» αναφέρει η κ. Γεννηματά και καλεί την κυβέρνηση να δοθεί άμεσα στα πολιτικά κόμματα το κείμενο της συμφωνίας.

Όπως σημειώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, με την παραπάνω αναφορά του Πρωθυπουργού «επιβεβαιώνεται ότι (ο κ. Μητσοτάκης) ασκεί επικίνδυνη μυστική διπλωματία».

«Χειρίζεται τα θέματα μόνος του, χωρίς κανείς να του έχει δώσει λευκή επιταγή. Έχει αποκλειστικά την ευθύνη για τους χειρισμούς και τα αποτελέσματα. Επιτέλους που το πάει ο κ. Μητσοτάκης; Ως εδώ και μη παρέκει» προσθέτει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή